Over ons

In het feestjaar worden verschillende evenementen en activiteiten georganiseerd door verenigingen, ondernemers en andere initiatiefnemers. Zo is er onder andere een lezing over ‘800 jaar stad’, een dag om buiten te schilderen, een muziekfestival, een skeeler- en wandeltocht en staat Koningsdag in het teken van 800 jaar stadsrechten.

Alle evenementen zijn te vinden op www.westkapelle800.nl.

De werkgroep voor het feestjaar organiseert de festiviteiten op 13 mei, maar alle overige activiteiten faciliteert de werkgroep met bijvoorbeeld aankleding in de vorm van podia, licht en geluid enz. De werkgroep kan met de opgehaalde middelen (o.a. de opbrengst van OTOM en een bijdrage van de gemeente) inmiddels een deel van deze evenementen qua aankleding faciliteren. Het succes van het feestjaar valt of staat met de inzet van alle inwoners van Westkapelle. We zijn blij dat steeds meer mensen met het thema aan de slag gaan, zodat de evenementenkalender steeds verder wordt gevuld.

Logo

Ons logo mag vrij gebruikt worden voor evenementen die georganiseerd worden.

Financiële update Westkapelle 800 jaar stadsrechten

De werkgroep vindt het erg belangrijk om open en transparant te zijn. Om daar op het financiële vlak handen en voeten aan te geven is in verkorte vorm de stand van zaken tot en met heden opgenomen. Vanwege het inzicht en de eenvoud is het overzicht opgesteld in duizendtallen. Uiteraard is er nog een reserve in verband met de activiteiten die nog moeten plaatsvinden. Bekijk hier het financiële overzicht.

Heb je een vraag, een idee of wil je een evenement organiseren? Stuur ons een e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ANBI

De bestuurders van de stichting Waschappel vo Waschappel zijn onbezoldigd. Het beleid van de Stichting Waschappel vo Waschappel is er op gericht om de doelstelling als vermeld in de statuten en op de website. De bestuursfuncties zijn onbezoldigd en daarmee staan alle beschikbare middelen ten dienste van de doelstellingen.

Leden werkgroep

Dion Conté
Ellen Gabriëlse
Erica Toutenhoofd
Ivo van Beekhuizen
Jeanine van Marion
Jeroen Huibregtse
Jordy Conté
Jos van Vaardegem
Kees Lievense
Luna Dingemanse
Peter Huibregtse
Ronald van de Sande
Ruben Boogaard
Saskia Kaland

Deze werkgroep werkt onder de vlag van de Stichting Waschappel vo Waschappel.

Zonder onze sponsoren konden wij deze activiteiten dit jaar niet organiseren. Kijk snel op de sponsorenlijst.