2024 voorinschrijving fotoboek 800 jaar FB 1

20240402 voorinschrijving fotoboek 800 jaar 2 fB

800 jaar stadsrechten

In het jaar 1223 kreeg Westkapelle van Graaf Floris IV stadsrechten. In 2023 is het dus 800 jaar geleden dat Westkapelle stadsrechten kreeg. Reden om van 2023 een feestjaar te maken voor en door Westkapelle. We werken aan een programma met veelzijdige activiteiten en evenementen voor jong en oud.
Met elkaar, voor elkaar!

Dankwoord 13 mei

Beste stadsgenoten !

13 mei 2023 is een onvergetelijke dag geworden. Voor Westkapelle / Door Westkapelle heeft door jullie inzet, enthousiasme, creativiteit en gulle lach een diepere betekenis gekregen.  
Wij hoopten, hadden verwachtingen, maar deze zijn honderdvoudig overtroffen! 
Wij genieten nog dankbaar na, maar gaan ook weer door, want het feestjaar is nu echt begonnen.
Laten wij er met zijn allen iets moois van maken dit jaar!
Nogmaals een groot woord van dank namens de stuurgroep Westkapelle 800
 

Jubileumbier

Dobbel & Dwas is speciaal gebrouwen voor het jubileum Westkapelle 800 jaar stadsrechten. Benieuwd hoe dit speciale biertje is ontstaan? Lees hier meer.

Meld je evenement aan

Het succes van het feestjaar valt of staat met de inzet van alle inwoners van Westkapelle. Iedereen kan evenementen en activiteiten aandragen bij de werkgroep. Initiatieven kunnen aangemeld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bijdrage evenement

In deze begroting kunt u invullen welke activiteit u wilt organiseren en welke kosten/opbrengsten daarbij komen kijken. Door het invullen van deze begroting kan de werkgroep van Westkapelle 800 kijken hoeveel geld u kunt krijgen ter ondersteuning van het financieren van de activiteit. Aanvraag wordt behandeld wanneer de verplichte vergunning is aangevraagd en verkregen. Is er hulp nodig bij de aanvraag, dan wil de werkgroep 800 stadsrechten daar graag in ondersteunen. De begroting kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blog

Wij lichten alvast een tipje van de sluier op voor de optocht. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder in onze blog.

Korte impressie